Fotografie

Portfolio

Fotografie

Al jaren maak ik foto’s. Vooral van natuur en architectuur. Mensen op de foto zetten was voor mij lang een ‘no go’. Ik had altijd een bepaalde gêne om dan foto’s te maken, misschien omdat ik er zelf (lichtelijk) een hekel aan heb om vóór een camera te staan.
Maar tijdens een fotocursus die ik heb gevolgd heeft de mens me juist getriggerd en vind ik het erg interessant.

Door mensen in je beeld te brengen, krijgt je foto al gauw veel meer lagen, meer emotie. Je kan er veel meer mee zeggen, zelfs (of vooral?) als iemand je níet aankijkt. Ook de uitdaging om de mens achter de standaard fotoglimlach vast te leggen heeft me getroffen. Wie ben je echt, wat gaat er in je om, wat voel je: wat maakt jou, jou?
Om te weten wat ik een ander aandoe, heb ik mezelf ook al een aantal keer geportretteerd. 

Toch wel tof dat iemand die normaal gesproken echt niet op de foto wil, door mijn manier van fotograferen ineens aangeeft dat ik wel vaker foto’s mag maken. 😉

Heb je interesse in een fotoshoot? Dat kan bijv. je eigen portret zijn, een bruiloft, een begrafenis… Neem dan contact met me op voor meer informatie.

Een greep uit mijn portfolio

Wat ik nog meer maak…

Voeten

Regelmatig maak ik ‘per ongeluk’ foto’s van (mijn) voeten. Ik word geraakt door de omgeving, het moment, het licht of juist de schaduw, de compositie, reflectie of gewoon mijn eigen humeur.

Zwart-Wit

Op de één of andere manier doet zwart-wit fotografie veel met me. Het raakt me. Misschien doordat de afwezigheid van kleur voor stilte zorgt? Maar soms is het daardoor juist ook veel aangrijpender, indringender.

Contact

(Na het zien van mijn portfolio) Interesse in een fotoshoot?
Neem dan contact met me op via de mail of vul onderstaand formulier in.

Scroll Up